Перейти до матеріалу

Перейти до змісту

Особливий дар для людства

Особливий дар для людства

Особливий дар для людства

ЛЮДЯМ потрібні не лише повітря, їжа і вода. Щоб бути по-справжньому щасливими, нам треба задовольняти свою потребу в духовному. Ми хочемо знати, в чому мета життя, для чого ми живемо. Тому Ісус Христос сказав: «Щасливі ті, що усвідомлюють свою потребу в духовному» (Матвія 5:3).

Бог подбав про те, щоб ми могли задовольняти цю потребу. Він дав нам священну книгу — Біблію. Це найбільш розповсюджена книга в світі, адже частково чи повністю вона доступна 2400 мовами (2 Тимофія 3:16). Біблія розповідає, що Всесвіт і життя на Землі створив Бог (Буття, розділи 1 і 2). З неї ми довідуємось, що Бог розділив увесь процес творення на шість періодів, символічно названих днями. Цікаво, що послідовність цих періодів збігається з послідовністю геологічних періодів, яку визнає більшість вчених.

Біблія також відкриває нам Божий намір щодо людства. У Псалмі 37:29 сказано: «Успадкують праведні землю, і повік будуть жити на ній». Зверніть увагу, що праведні люди, які дотримуються біблійних законів і принципів, житимуть вічно не на небі, а на землі. Звичайно, земля в майбутньому не буде такою забрудненою, як нині. Вона перетвориться на всесвітній рай (Псалом 104:5; Луки 23:43).

Життєдайне знання

У Раю люди не тільки втішатимуться досконалими умовами, але й матимуть мир з Богом. В Ісаї 11:9 читаємо: «Земля буде повна пізнання Господнього так, як море вода покриває». Коли таке знання проникає глибоко в серце, людина стає правдивим християнином і живе в мирі й гармонії зі собою та з іншими. Крім того, вона серйозно ставиться до Ісусових слів, які він промовив у молитві до Бога: «Щоб отримати вічне життя, потрібно пізнавати тебе, єдиного правдивого Бога, і посланого тобою Ісуса Христа» (Івана 17:3).

Якщо ви бажаєте більше дізнатися з Біблії про майбутнє, зверніться до Свідків Єгови. Вони з радістю і безкоштовно допоможуть вам здобути життєдайне знання *.

[Примітка]

^ абз. 7 Можете також відвідати веб-сайт Свідків Єгови www.watchtower.org.