Перейти до матеріалу

Перейти до змісту

Передмова

Передмова

Дорогий читачу!

Чи відчуваєш, що у тебе близькі взаємини з Богом? На думку багатьох людей, це просто неможливо. Дехто боїться, що Бог надто далекий від нас, інші вважають себе негідними наближатися до нього. Однак Біблія сердечно заохочує: «Наблизьтесь до Бога, то й Бог наблизиться до вас» (Якова 4:8). Єгова також запевняє своїх поклонників: «Я — Господь, Бог твій, що держить тебе за правицю й говорить до тебе: Не бійся,— Я тобі поможу» (Ісаї 41:13).

Що потрібно робити, аби розвинути близькі стосунки з Богом? Щоб стати чиїмось другом, найперше необхідно пізнати цю особу, захоплюватися певними її рисами та цінувати їх. Отже, вивчення того, що Біблія відкриває про риси і спосіб дій Бога, є надзвичайно важливим. Коли будемо роздумувати над тим, як Єгова виявляє кожну зі своїх рис, дізнаватись, як досконало їх віддзеркалював Ісус, та розуміти, як можна наслідувати їх, то таким чином наближатимемось до Бога. Ми довідаємося, що Єгова — законний і досконалий Владика всесвіту. Більш того, він є тим Батьком, якого ми всі потребуємо. Будучи сильним, справедливим, мудрим і сповненим любові, він ніколи не покине своїх вірних дітей.

Тож нехай ця книжка допоможе тобі дедалі більше наближатися до Бога Єгови, зміцнювати з ним узи, які ніколи не розірвуться. І тоді ти житимеш та хвалитимеш його цілу вічність.

Видавці