Перейти до матеріалу

Перейти до змісту

Теократичні школи — доказ Божої любові

Теократичні школи — доказ Божої любові

ЄГОВА — наш «Величний Учитель» (Ісаї 30:20НС). Любов спонукує Бога навчати інших. Наприклад, маючи велику любов до Ісуса, Єгова «показує йому все, що робить сам» (Ів. 5:20). З любові до нас, своїх Свідків, Бог дає нам «язик учнів», у той час як ми докладаємо зусиль, щоб прославляти його і допомагати іншим (Ісаї 50:4, Хом.).

Наслідуючи любов Єгови, комітет навчання Керівного органу організував десять теократичних шкіл для тих, хто хоче і може навчатися в них. Чи ти вважаєш ці школи виявом Божої любові?

Довідайся, як проходять теократичні школи і які враження залишились у вісників, котрі їх відвідали. Проаналізуй, як ти особисто можеш черпати пожиток з Божого навчання.

КОРИСТЬ ВІД ТЕОКРАТИЧНОГО НАВЧАННЯ

Єгова, «Бог любові», дає нам освіту, яка робить наше життя змістовнішим, допомагає відчувати радість у служінні і зносити труднощі (2 Кор. 13:11). Подібно до перших християн, ми добре споряджені, щоб надавати іншим допомогу, «навчаючи їх дотримуватися всього того», що наказав Ісус (Матв. 28:20).

Хоча ми, скоріш за все, не відвідаємо всіх цих шкіл, ми можемо пройти навчання в одній або кількох з них. Ми станемо більш ефективними в служінні, якщо будемо застосовувати біблійні поради, які там почуємо. Також велику користь принесе нам співпраця зі служителями Єгови, котрі закінчили такі школи.

Запитай себе: «Чи обставини дозволяють мені поставити за мету пройти навчання в якійсь із цих шкіл?»

Поклонники Єгови вважають великою честю навчатися в теократичних школах. Нехай навчання від Єгови наближає тебе до нього і допомагає успішно виконувати свої християнські обов’язки, особливо завдання проповідувати добру новину.