PÀGINA WEB JW.ORG

Com usar JW.ORG en dispositius mòbils

Totes les pàgines web i les seues característiques que estan disponibles a l’ordinador en pantalla completa, també ho estan per a mòbils o tauletes tàctils. Però, en estos dispositius, els menús i les pantalles estan organitzades d’una altra manera per tal de donar el millor servici. Les instruccions d’este article t’ajudaran a trobar la informació que necessites de jw.org.

Com utilitzar els menús de navegació del mòbil

En un dispositiu en pantalla gran, les seccions principals apareixen de manera permanent a la part de dalt, i un menú addicional verticalment a l’esquerra.

No obstant això, en un dispositiu xicotet, tots els menús de navegació apareixen en vertical. A més, els menús estan amagats quan no s’utilitzen per poder vore el contingut clarament.

• Polsa el botó Menú per mostrar o amagar els menús de navegació. Polsa el nom de la secció on vols anar.

• Polsa el botó Obrir per vore el menú addicional de la secció. Polsa el nom de l’opció que estàs buscant.

• Polsa el botó Tancar per amagar el menú addicional que havies obert.

• Polsa el botó JW.ORG per tornar a la pàgina d’inici.

• Polsa el botó Canviar l’idioma per mostrar la llista d’idiomes disponibles.

• Polsa el botó Busca per utilitzar el Buscador (encara no disponible en valencià).

Com navegar pels articles o capítols d’una publicació

En un dispositiu en pantalla gran, la taula de continguts està sempre visible mentre lliges una publicació o un capítol. Però, en dispositius xicotets està amagada.

• Polsa el botó Mostrar taula de continguts i polsa un títol per accedir al contingut d’eixe article o capítol.

• Polsa el botó Anterior per mostrar l’article o el capítol anterior.

• Polsa el botó Següent per mostrar el següent article o capítol.

• Polsa el botó Amaga taula de continguts per continuar llegint l’article o capítol.

Com navegar per la Bíblia en línia (encara no disponible en valencià)

Vés a PUBLICACIONS / BÍBLIA i polsa Llig en línia. O, polsa l’enllaç Llig la Bíblia en línia de la pàgina inicial.

En la Barra de navegació selecciona un llibre o capítol bíblic de la llista desplegable i polsa el botó Busca.

A mesura que et desplaces pel capítol, la Barra de navegació es mantindrà fixa a la Barra de menú, per fer més fàcil navegar a un altre capítol.

• Polsa el botó Llevar per traure la Barra de navegació de la Barra de menú. Açò et donarà més espai per poder llegir el text bíblic. Per a seleccionar un capítol diferent, primer has de desplaçar-te a la part de dalt o baix de la pàgina.

• Polsa el botó Fixar per fixar la Barra de navegació a la Barra de menú.

• Polsa el botó Mostrar taula de continguts de la Bíblia per vore l’índex, on s’inclou informació introductòria i apèndixs.

• Polsa el botó Anterior per mostrar el capítol anterior.

• Polsa el botó Següent per mostrar el capítol següent.

• Polsa el botó Amagar taula de continguts per amagar-la.

Com escoltar una pista d’àudio d’un article

Si hi ha algun àudio disponible per l’article que estàs llegint, t’apareixerà la Barra d’àudio.

• Polsa el botó Reproduir.

• Polsa Parar per pausar l’àudio. Polsa Reproduir de nou per continuar escoltant-lo.

• Arrastra el dit cap avant o cap arrere en la barra de reproducció per moure’t al punt de l’àudio que vullgues.

Si comences a reproduir un àudio i després et desplaces per l’article, la Barra d’àudio es quedarà fixada a la Barra de menú. Açò et permetrà parar i continuar l’àudio sense perdre on t’havies quedat.