PÀGINA JW.ORG

Envia l’enllaç d’un article, vídeo o publicació

Gasta la funció Compartix per enviar un enllaç a algun article, vídeo o qualsevol altra publicació de jw.org.

• Fes clic al botó Compartix que apareix al final dels articles o vídeos per compartir l’enllaç a eixa pàgina de la web.

• Fes clic al botó Compartix que apareix junt amb les opcions de descàrrega de cada publicació per enviar l’enllaç corresponent.

Pots compartir l’enllaç de dos maneres:

• Copiant l’enllaç que vols compartir a un correu electrònic o a un missatge de text.

• Fent clic a l’opció Per correu electrònic. Es crearà un nou correu electrònic amb el títol de l’article o de la publicació en el camp de l’assumpte i amb l’enllaç a l’article o publicació al camp del text del correu. (Nota: segurament et demanarà seleccionar el programa amb el que vols obrir el correu electrònic.)