JW BROADCASTING

Com vore vídeos en Amazon Fire TV

Pots vore qualsevol dels vídeos amb un control total de la reproducció. Pots pausar, retrocedir, avançar ràpid o saltar. Reproduïx sols un vídeo o tots els d’una categoria o d’una coŀlecció.

(Nota: El teu comandament a distància pot no ser igual al dels diagrames que es gasten en este tutorial.)

Com buscar un i vore vídeo

Selecciona l’opció Vídeos i després Categories en la part superior de la pantalla d’inici del navegador per a vore les categories disponibles. Navega pel menú de categories amb el teu comandament Amazon Fire TV. Polsa el botó Selecciona per a seleccionar la categoria ressaltada.

Alguns vídeos es poden trobar en vàries categories. Per exemple, el vídeo El que diuen altres jóvens: Per què creure en Déu? es pot trobar en Jóvens i La Bíblia.

Selecciona l’opció Aleatori per a vore tots el vídeos d’una coŀlecció de forma aleatòria.

Cada categoria té múltiples coŀleccions. Cada fila representa una coŀlecció de vídeos. El nom de la coŀlecció apareix dalt de la fila.

Gasta el teu comandament per a moure’t per les coŀleccions.

• Amb els botons Amunt i Avall canvies de coŀlecció.

• Amb els botons Esquerra i Dreta et mous pels vídeos d’una coŀlecció.

Hi ha dos formes de vore tots el vídeos d’una coŀlecció:

• Selecciona l’opció Reproduïx-los tots per a reproduir tots els vídeos de la coŀlecció començant pel primer.

• Selecciona l’opció Aleatori per a reproduir tots els  vídeos de la coŀlecció de forma aleatòria.

Nota:La reproducció es pararà quan s’hagen reproduït tots els vídeos de la coŀlecció.

Selecciona un vídeo per a mostrar la pantalla d’Opcions del vídeo. Selecciona una de les accions següents:

• Reproduïx-lo: Reproduïx el vídeo des del principi.

• Reproduïx tota la col·lecció: Reproduïx tots els vídeos de la coŀlecció començant per l’actual. La reproducció es pararà quan s’hagen reproduït tots els vídeos de la coŀlecció.

• Continua: Reprén el vídeo per on te l’havies deixat.

La fila de baix de la pantalla d’Opcions del vídeo mostra altres vídeos de la coŀlecció. Polsa Avall per a entrar a la fila de la coŀlecció, i Amunt per a tornar a la pantalla d’Opcions del vídeo.

Com controlar la reproducció

Quan s’està reproduint un vídeo pots controlar la reproducció amb el teu comandament Amazon Fire TV de la següent manera:

• Amb el botó Reproduïx/Pausa pauses el vídeo. Torna a polsar el botó per a reprendre la reproducció.

• Amb el botó Avança ràpid o Dreta et mous ràpidament cap avant pel vídeo. Quan l’indicador de progrés estiga en el punt on vols, polsa el botó Reproduïx.

• Amb el botó Retrocedix o Esquerra et mous cap al principi del vídeo. Quan l’indicador de progrés del vídeo estiga on vullgues, polsa el botó Reproduïx.

• Amb el botó Arrere tornes a la pantalla d’Opcions del vídeo.

Com vore les novetats o els vídeos recomanats

La pantalla d’inici de JW Broadcasting mostra dos coŀleccions especials de vídeos:

1. Recomanats: Vídeos d’especial interés, com aquells que tenen a vore amb les nostres reunions setmanals o amb l’adoració en família.

2. Novetats: Els vídeos recentment afegits.