Salta al contingut

Salta a la taula de continguts

JenkoAtaman/stock.adobe.com

ESTIGUEM ALERTA!

Raons per a començar el 2023 amb esperança | Què en diu la Bíblia?

Raons per a començar el 2023 amb esperança | Què en diu la Bíblia?

 Al començar este nou any, tots esperem lo millor tant per a nosaltres com per a les nostres famílies. Per què podem tindre una perspectiva positiva per a 2023?

La Bíblia ens dona esperança

 La Bíblia ens dona bones notícies: explica que els problemes que estem afrontant ara són temporals i que prompte desapareixeran. Per tant, no és d’estranyar que ens diga que gràcies «al consol que ens donen les Escriptures, mantenim l’esperança» (Romans 15:4).

Com pot ajudar-te esta esperança en l’actualitat?

 L’esperança de la Bíblia pot ser «com una àncora» que ens dona estabilitat (Hebreus 6:19). Pot ajudar-nos amb els problemes, a tindre una actitud positiva i a trobar verdadera felicitat. Fixa’t en estos exemples:

Enfortix la teua esperança

 Moltes persones esperen que passen coses bones, però no poden saber si els seus desitjos es compliran. No obstant això, l’esperança que dona la Bíblia és diferent, perquè és una promesa que ve de part de Jehovà, a i ell no mentix (Titus 1:2). Només Jehovà té el poder de complir tot el que promet, ell pot fer «tot el que es proposa» (Salm 135:5, 6).

 T’animem a beneficiar-te d’esta esperança. Pots enfortir la teua confiança en ella examinant «les Escriptures amb deteniment» (Fets 17:11 La Biblia. Traducción del Nuevo Mundo). Per a aconseguir-ho, prova el nostre Curs bíblic amb l’ajuda d’un mestre. ¡Comença el 2023 amb una perspectiva positiva!

a Jehovà és el nom personal de Déu (Salm 83:18 TNM).