Gå direkte til indholdet

4. MAJ 2016
GLOBALE NYHEDER

Jehovas Vidners regionale stævner i 2016 vil fokusere på loyalitet

Jehovas Vidners regionale stævner i 2016 vil fokusere på loyalitet

NEW YORK – Jehovas Vidner inviterer offentligheden til at overvære regionalstævnerne for 2016 med temaet: “Vær loyal mod Jehova!” Fra og med fredag den 20. maj vil disse stævner blive afholdt i USA og i andre lande ud over hele jorden, og der vil være gratis adgang.

Ved disse tredagesstævner vil der være 49 indlæg der alle behandler emnet loyalitet. Derudover har Jehovas Vidner udarbejdet 35 filmklip der indgår i programmet, samt to kortfilm der vil blive vist lørdag og søndag. Hver dag vil formiddags- og eftermiddagsprogrammet blive indledt med musikvideoer der er produceret til stævnerne.

Ligesom tidligere vil Jehovas Vidner uddele en særlig invitation til offentligheden der fortæller om programmet. Datoer og steder for stævnerne kan findes på Jehovas Vidners officielle hjemmeside, jw.org. Journalister kan kontakte Jehovas Vidners afdelingskontor for at få flere oplysninger, for eksempel navnet på en lokal kontaktperson hvis de ønsker at lave en reportage om stævnet.

David A. Semonian, der er talsmand for Jehovas Vidner på deres hovedkontor i Brooklyn, New York, siger: “Vi er overbeviste om at loyalitet er noget helt essentielt for et sundt forhold. Vores stævneprogram i år kan hjælpe folk til at få et stærkere forhold til deres venner og familie og frem for alt til Gud. Vi er sikre på at alle der overværer programmet, vil få stor glæde af det.”

Presseansvarlige:

Internationalt: David A. Semonian, Informationstjenesten, tlf. +1 718 560 5000

Danmark: Dag-Erik Kristoffersen, tlf. +45 59 45 60 00