Gå direkte til indholdet

Regionaldomstolen i Orjol

17. MAJ 2019
RUSLAND

Dennis Christensens sidste appel i retten den 23. maj

Dennis Christensens sidste appel i retten den 23. maj

Torsdag den 16. maj 2019 fortsatte Dennis Christensens appelsag som planlagt. Anklagerne og forsvarerne gav deres afsluttende indlæg, og Dennis fik lov til at levere sin forsvarstale i næsten en hel time. Igen var der udenlandske diplomater og journalister til stede, hvilket tydeligt viser at omverdenen stadig følger ivrigt med i Dennis’ sag selvom det nu er to år siden han blev anholdt.

Oprindeligt skulle høringen fortsætte indtil fredag den 17. maj. Men dommerne meddelte at de ville udsætte sagen indtil torsdag den 23. maj, klokken 10.00. Her vil Dennis få mulighed for at fremholde sin afsluttende appel for retten inden dommerne skal afsige deres endelige dom. Det er svært at forudsige om dommen vil blive afsagt sidst på dagen den 23. maj, eller om den vil blive udskudt til et senere tidspunkt.

Det opmuntrer os meget at se hvordan brødre som Dennis Christensen og Sergej Skrynnikov bevarer en positiv indstilling og giver udtryk for deres dybtfølte ønske om at forblive trofaste. Vi har det på samme måde med vores trosfæller i Rusland som apostlen Paulus havde det med thessalonikerne da han skrev: “Vi taler om jer med stolthed blandt Guds menigheder på grund af den udholdenhed og tro I viser under al den forfølgelse og modgang I bliver udsat for.” – 2. Thessaloniker 1:4.