Θα Κάνετε Εσείς το Θέλημα του Ιεχωβά;

Θα Κάνετε Εσείς το Θέλημα του Ιεχωβά;

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το βιβλιάριο ώστε να εξοικειωθείτε με τους Μάρτυρες του Ιεχωβά ως λαό, να μάθετε για τις δραστηριότητές μας και να δείτε την οργάνωσή μας εν δράσει. Ελπίζουμε ότι σας βοήθησε να μας προσδιορίσετε ως αυτούς που κάνουν το θέλημα του Ιεχωβά σήμερα. Σας παροτρύνουμε να συνεχίσετε να αποκτάτε γνώση για τον Θεό, να μιλάτε στην οικογένειά σας και στους φίλους σας για αυτά που μαθαίνετε, και να συναναστρέφεστε τακτικά μαζί μας στις Χριστιανικές συναθροίσεις.​—Εβραίους 10:23-25.

Θα διαπιστώσετε ότι, όσο περισσότερα μαθαίνετε για τον Ιεχωβά, τόσο περισσότερο θα βλέπετε πόσο πολύ σας αγαπάει. Κατόπιν θα υποκινείστε να κάνετε ό,τι μπορείτε για να του ανταποδώσετε την αγάπη που σας δείχνει. (1 Ιωάννη 4:8-10, 19) Αλλά πώς μπορεί να φανεί αυτή η επιθυμία στην καθημερινή σας ζωή; Γιατί η υπακοή στους ηθικούς του κανόνες είναι για το καλό σας; Και τι θα σας βοηθήσει να θέλετε να κάνετε το θέλημα του Θεού μαζί με εμάς; Το άτομο με το οποίο μελετάτε τη Γραφή θα χαρεί να ερευνήσετε μαζί για τις απαντήσεις ώστε να μπορέσετε τόσο εσείς όσο και η οικογένειά σας να “κρατήσετε τον εαυτό σας στην αγάπη του Θεού, . . . με προοπτική την αιώνια ζωή”.​—Ιούδα 21.

Σας προσκαλούμε με όλη μας την καρδιά να συνεχίσετε να προοδεύετε στην οδό της αλήθειας μελετώντας κατόπιν το έντυπο «Κρατήστε τον Εαυτό σας στην Αγάπη του Θεού».