Ποιο Είναι το Θέλημα του Θεού;

Ποιο Είναι το Θέλημα του Θεού;

Ο Θεός θέλει να ζούμε με ειρήνη και ευτυχία σε μια παραδεισιακή γη για πάντα!

Ίσως όμως αναρωτιέστε: “Μα πώς μπορεί να γίνει αυτό;” Η Αγία Γραφή λέει ότι η Βασιλεία του Θεού θα το πραγματοποιήσει, και ότι θέλημα του Θεού είναι να μάθουν όλοι οι άνθρωποι για αυτή τη Βασιλεία και για το σκοπό που έχει εκείνος για εμάς.​—Ψαλμός 37:11, 29· Ησαΐας 9:7.

Ο Θεός θέλει να ενεργούμε με τρόπο που είναι για το καλό μας.

Όπως ένας καλός πατέρας επιθυμεί ό,τι καλύτερο για τα παιδιά του, έτσι και ο ουράνιος Πατέρας μας θέλει να απολαμβάνουμε αιώνια ευτυχία. (Ησαΐας 48:17, 18) Έχει υποσχεθεί ότι «αυτός που κάνει το θέλημα του Θεού παραμένει για πάντα».​—1 Ιωάννη 2:17.

Ο Θεός θέλει να περπατάμε στους δρόμους του.

Η Γραφή λέει ότι ο Δημιουργός μας θέλει να «μας διδάξει τις οδούς του» για να μπορούμε να “περπατάμε στους δρόμους του”. (Ησαΐας 2:2, 3) Έχει οργανώσει «έναν λαό για το όνομά του» ώστε να γνωστοποιήσει το θέλημά του σε ολόκληρη τη γη.​—Πράξεις 15:14.

Ο Θεός θέλει να τον λατρεύουμε ενωμένοι.

Αντί να διαιρεί τους ανθρώπους, η αγνή λατρεία του Ιεχωβά τούς ενώνει με αληθινή αγάπη. (Ιωάννης 13:35) Ποιοι διδάσκουν σήμερα άντρες και γυναίκες σε όλο τον κόσμο πώς να υπηρετούν τον Θεό ενωμένοι; Σας προσκαλούμε να σχηματίσετε προσωπική άποψη μέσα από αυτό το βιβλιάριο.