Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ξεναγήσεις στα Μπέθελ

Είστε ευπρόσδεκτοι να κάνετε ξενάγηση στα γραφεία μας, τα οποία γενικά αποκαλούνται Μπέθελ. Σε κάποια γραφεία μας υπάρχουν επίσης εκθέσεις στις οποίες οι επισκέπτες περιηγούνται μόνοι τους.

Ξανάρχισαν οι Ξεναγήσεις: Σε πολλές χώρες, ξαναρχίσαμε τις ξεναγήσεις στα γραφεία τμήματος την 1η Ιουνίου 2023. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το γραφείο τμήματος που θέλετε να επισκεφτείτε. Σας παρακαλούμε να μην πραγματοποιήσετε την επίσκεψη αν έχετε διαγνωστεί με τη νόσο COVID-19, αν έχετε παρουσιάσει συμπτώματα γρίπης ή αν έχετε έρθει πρόσφατα σε επαφή με κάποιον που διαγνώστηκε θετικός στη νόσο COVID-19.

Ολλανδία

Κρατήσεις για Ξενάγηση

Πρέπει να κάνετε κράτηση για ξενάγηση προτού έρθετε; Ναι. Για να μην υπάρχει συνωστισμός αλλά και για να απολαύσουν όλοι την ξενάγησή τους, ζητάμε από όλους τους επισκέπτες να κάνουν κράτηση για ξενάγηση προτού έρθουν, ανεξάρτητα από το μέγεθος του γκρουπ.

Αν δεν έχετε κάνει κράτηση, μπορείτε παρ’ όλα αυτά να κάνετε ξενάγηση; Αν δεν κάνετε κράτηση για ξενάγηση, ίσως δεν μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε. Λόγω του διαθέσιμου χώρου, μόνο ένας περιορισμένος αριθμός ατόμων μπορούν να ξεναγούνται κάθε μέρα.

Τι ώρα πρέπει να είστε εκεί για την ξενάγησή σας; Για να μην υπάρχει συνωστισμός, σας παρακαλούμε να έρθετε το πολύ μία ώρα πριν την ξενάγησή σας.

Πώς κάνετε κράτηση για ξενάγηση; Πατήστε το κουμπί «Κάντε Κράτηση».

Μπορείτε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε μια κράτηση; Ναι. Πατήστε το κουμπί «Δείτε ή Αλλάξτε τις Κρατήσεις Σας».

Τι γίνεται αν δεν υπάρχουν διαθέσιμες ξεναγήσεις τις ημερομηνίες που προτιμάτε; Συνεχίστε να ψάχνετε στον ιστότοπο. Καθώς κάποιες κρατήσεις αλλάζουν ή ακυρώνονται, γίνονται διαθέσιμες νέες ξεναγήσεις.

Κάντε Κράτηση

Ξεναγήσεις

Christelijke Gemeente van Jehovah’s Getuigen in Nederland

Noordbargerstraat 77

7812 AA EMMEN

NETHERLANDS

+31 591-683555

Δείτε Οδηγίες

Πληροφορίες

Το γραφείο τμήματος της Ολλανδίας μεταφράζει Βιβλικά έντυπα στην ολλανδική και παράγει εκδόσεις Μπράιγ σε 20 γλώσσες. Παράγει ηχογραφημένες εκδόσεις και βιντεοταινίες σε πολλές γλώσσες.

Λήψη Φυλλαδίου Ξενάγησης