Skip to content

Skip to table of contents

Ka ʻIke no nā ʻElele

Ka ʻIke no nā ʻElele

KA HĀʻAWI MANAWALEʻA ʻANA Pipiʻi loa ka hoʻonohonoho ʻana no kēia ʻaha ʻekolu lā. Hoʻolako ʻia nā noho, nā mea kani, nā mīkini wikiō, a me nā mea ʻē aʻe no ka hoʻokokoke ʻana aku iā Iēhova. Kōkua kou hāʻawi manawaleʻa ʻana e uku i ia mau mea lā a e kākoʻo i ka hana a puni ka honua. Aia nā pahu hāʻawi manawaleʻa a puni ka wahi nou. No ka hāʻawi manawaleʻa ʻana i ke kaha pūnaewele, e kipa iā donate.pr418.com. Mahalo nui loa no kou hāʻawi manawaleʻa ʻana. Mahalo ke Kino Hoʻomalu iā ʻoe no kou kākoʻo lokomaikaʻi o nā mea no ke Aupuni.

KA LAWELAWE MANAWALEʻA Inā makemake ʻoe e kōkua me ka hana no ka ʻaha ʻekolu lā, e ʻoluʻolu, e hele aku i ke Keʻena ʻIke a Lawelawe Manawaleʻa.

KA NOHO ʻANA E ʻoluʻolu, e mālama i kekahi i kekahi. E hoʻomanaʻo: hiki iā ʻoe ke mālama i nā noho no kou ʻohana i kou hale a me ka poʻe ke kalaiwa pū nei me ʻoe a i ʻole ke hoʻopaʻa Paipala nei me ʻoe. E ʻoluʻolu, mai kau aku i nā mea ma luna o nā noho āu e mālama ʻole ai.

KA PAPEKIKO ʻANA Aia nā noho e mālama ʻia no ka poʻe e papekiko ʻia ana ma mua o ke kahua. Pono ka poʻe e papekiko ʻia ana e noho ma laila i ke kakahiaka o ka Pōʻaono ma mua o ka haʻiʻōlelo papekiko. Pono kekahi mea e lawe mai i ke kāwele ʻauʻau a me kekahi lole ʻauʻau kūpono.

KE KEʻENA MĀLAMA PŌULIA E ʻoluʻolu, e hoʻomanaʻo: ʻO kēia wahi no nā pōulia wale nō.

KE KEʻENA NO NĀ MEA I LILO ʻIA Inā loaʻa iā ʻoe kekahi mea a ʻaʻole ʻoe ʻike i ka mea nona kēia mea, e ʻoluʻolu e hoʻihoʻi i ke keʻena no nā mea i lilo ʻia. Inā ua lilo ʻoe i kekahi mea, e hele i kēia keʻena a hōʻoia i kāu mau mea. Pono e lawe ʻia nā keiki i ʻauana aku i kēia keʻena. Akā, e mālama i kāu mau keiki i ka manawa a pau no laila i hōʻalo i ka pilikia.

NĀ LIMA KŌKUA E kōkua lākou iā ʻoe. E ʻoluʻolu, e hoʻolohe i ko lākou kuhikuhi ʻana no ka hoʻokū ʻana i ke kaʻa, ka hele ʻana o ka poʻe, ka mālama ʻana i ka noho, a me nā mea hou akua.

KA HĀLĀWAI KUIKAWĀ

Ke Kula no ka Poʻe Haʻi ʻEuanelio ʻO nā paionia ma waena o nā makahiki he 23 a me 65 a e makemake ai e hoʻomāhua aʻe i ko lākou ʻoihana, kono ʻia e hele i ka hālāwai no nā mea noi no ke Kula no ka Poʻe Haʻi ʻEuanelio i ke awakea o ka Lāpule. E hoʻolaha ʻia ka wahi a me ka manawa no kēia hālāwai.

Hoʻonohonoho ʻia e ke Kino Hoʻomalu o Nā Hōʻike a Iēhova

© 2020 Watch Tower Bible and Tract Society of Pennsylvania