Aller au contenu

Aller au sommaire

Mekeul chou boud bez

Mekeul chou boud bez

CHIEY IVANG Ngue wo tsiel yeu womefouo nda ivang, kag komb beu de tsilia chou dongue.

CHOUASSELE BOUD O miong ne o kool bi seu na chou chouassele bi. Beinga sa bey ngue louo bi chou komb beu de teul o metoua ne o moto, I komb boud beu djalane ngue kiey, ne baglele I djia, ne bilga I sa.

I DJIA Chou nwale nkow ne bolga nwague I djia dji chou ndjaw boud wouo ngue bongue binong ndoul kikil ngoud. Ngue bongue binong ngue djigli Bible. Kouga bouig I sa I djia de.

I SA BEU DE KOUEW Sa djiez moud me kouew chi a keg ne nde komb beu de bouig I sa bame kouew. Ngue wo me djimbale goul sa wo ke chile neung. Neung neme o beu ke de leugue kekague me djimb. Gouo, chou ne bi kou beu ne yagwo ndo tsouag, baglega bouane beune bide me kogou.

MINVEYANE Komb seu besse synguia ga, bame kouadle ntsoulia I djia ne balane mi china chou ne seu bag ngue mpou gouag, me keul ne deug I chilma, I kouind ne seu sesse kogou me Jehova I sa ni biez ya sa ne beu keinz chouinja mouanai. Yana bi meu sa ne mi lame mine I kouind chou djanale I chiey ya seiy ne chougale mi solgou mi loua dji ne me gouag chi gniez de. Chou dongue, mi meinguia chou o mouanai misse wa I kikil I kikil. Bi nkoul neme keund minveyane mine internet de ngue kouolong mekeul de. Loua dji ne me gouag ngue yeu bi ntsountsiess ki boulia chou yana deune.

NDOUANE I djia ya chouog bisse chou bongue beu ndouane wa. Beu djalane ke dji neung de chouog djouawle sessadai mpemane chouchouogue lou lessou a ndouane. Moud yiez me djalane beu ne kande I kouaga ne tawoula.

KOUINDA CHOU BOUASSE Dji ndji chou mou mouane kouinda beu nkoul yeu.

KOUMBA SYNGUIA

Choukoul chou o nkante o Idjou O nkante wa mbou besse ne mi mbou mpadga 23 ke djie 65 beu tsiel boulchi chiey nkante djang bey beu ne synguia djouawle chouendai mpesse tolog. Bey djiaw kil ne wala mekeul de.

Teigua me loua dji ne me gouag chou O Ngaa o Jehova

© 2020 Watch Tower Bible and Tract Society of Pennsylvania