Hopp til innhold

Et pionerpar, bror og søster Mudaheranwa, på vei til jobb

6. APRIL 2020
CANADA

Indre fred i en skremmende tid

Indre fred i en skremmende tid

Bror Jean-Yves Mudaheranwa og hans kone, Vasthie, befinner seg i frontlinjen i kampen mot koronaviruspandemien i Montreal i Canada. Han er lungespesialist på et kommunalt sykehus, og hun jobber som sykepleier på et behandlingssenter for covid-19-pasienter. I denne tiden med stor følelsesmessig uro henter de styrke hos Jehova, noe som gjør at de «har det godt i hjertet», slik Jehova har lovt. – Jesaja 65:14.

«Mange av kollegene mine virker veldig skremt, på en måte jeg aldri har sett før», sier bror Mudaheranwa. «Personlig bibelstudium er til stor hjelp», sier søster Mudaheranwa. «Vi reflekterer over tegnet på de siste dager, og vi minner oss selv om at Jehova er med oss og ikke vil svikte oss. Bønn hjelper også mye. Før jeg går på jobb og begynner dagen, ber jeg, og jeg føler en indre fred.»

Bror og søster Mudaheranwa deltar i et menighetsmøte

«Jeg er fra Rwanda, og jeg overlevde folkemordet der», sier bror Mudaheranwa. «I Canada har vi aldri hatt noe lignende, så noen ganger kan vi glemme at vi lever i de siste dager. Jeg må innrømme at jeg ikke alltid tenkte så mye som jeg burde, på at Jehovas dag er veldig nær. Pandemien har gjort meg enda mer overbevist om at vi lever i de siste dager, og den har styrket min tro på Bibelen og Bibelens profetier.»

Jehovas folk verden over deler bror og søster Mudaheranwas sterke overbevisning og bevarer sin indre fred i denne kritiske tiden. – Jesaja 48:18.