Hopp til innhold

26. FEBRUAR 2018
USA

Oppdatering om nødhjelpsarbeidet etter orkanen Harvey

Oppdatering om nødhjelpsarbeidet etter orkanen Harvey

NEW YORK – Innbyggere i Texas i USA arbeider fremdeles for å komme på fote igjen etter orkanen Harvey, som traff kysten nær byen Corpus Christi 25. august 2017. To nødhjelpsutvalg organiserer det arbeidet som pågår for å hjelpe de flere tusen brødrene og søstrene som ble berørt.

En bror leter etter Jehovas vitner på et nødhjelpssenter i Houston i Texas

Flere enn 7000 frivillige hjalp til med det første opprydningsarbeidet, som omfattet 2300 boliger til våre brødre og søstre. Hver uke er det cirka 1000 frivillige som hjelper til med det mer omfattende gjenoppbyggingsarbeidet. Så langt er de ferdige med reparasjonene på 48 Rikets saler, og over 545 boliger skal repareres i de kommende månedene. Man anslår at hjelpearbeidet kommer til å koste 8,5 millioner dollar bare i dette området, og at arbeidet vil være fullført innen 30. juni 2018.

Siden slutten av august 2017 har totalt 22 representanter for avdelingskontoret, deriblant 7 utvalgsmedlemmer, besøkt katastrofeområdene for å gi åndelig oppmuntring til de vitnene som ble berørt. Vi husker på alle hjelpearbeiderne i våre bønner og ber om at de må få sine ‘hender styrket’ til arbeidet. – Nehemja 6:9.

Hjelpearbeidere i Aransas Pass i Texas

Mediekontakt:

David A. Semonian, Office of Public Information, tlf. +1 845 524 3000