Пређи на садржај

Пређи на садржај

Дела Јеховиних сведока у савремено доба

Дела Јеховиних сведока у савремено доба

Дела Јеховиних сведока у савремено доба

Бенин

Из Бенина, у западној Африци, од 17. до 19. века многе хиљаде су биле продате у ропство. Али они који су остали држани су у једном још ђаволскијем облику ропства. На активности оних који су настојали да пруже помоћ тиме што су научавали библијску истину била је наметнута једна 14-годишња забрана. Прочитај овај извештај очевица о ономе што се догодило када је забрана била наметнута и шта се одиграва откад је она укинута.

Бразил

Већина Бразилаца се изјашњавају као католици, а један висок проценат њих такође нагиње ка спиритизму. Све до пре 50 година, већина њих никада није видела Библију. Али сада се људима широм Бразила пружа прилика да сами виде шта Божја Реч садржи. А неки од највећих конгреса Јеховиних сведока у савремено доба одржани су у Бразилу.

Микронезија

Да ли си икада пожелео да можеш посетити Микронезију? Пођи с нама на једно путовање по тим острвима. Видећеш да је народ пријатељски настројен. Лепота њихових острва може те навести да мислиш на рај. Па ипак, кад погледаш изблиза, разумећеш зашто је и овде људима потребна добра вест о Божјем Краљевству. Такође ћеш упознати неке од оних који напорно раде да им говоре о њој.