Пређи на садржај

Пређи на садржај

Дела Јеховиних Сведока у савремено доба

Дела Јеховиних Сведока у савремено доба

Дела Јеховиних Сведока у савремено доба

Тахити

Острва Француске Полинезије, укључујући и Тахити, убрајају се међу најлепша на свету. Књижевници и путописци описивали су их као рај. Али на тим идиличним острвима у Тихом океану цвета један још привлачнији рај. Откриј како је тај рај настао и како и даље доноси богат род на хвалу Јехови.

Гвајана

Име Гвајана значи „Земља вода̂“. Овај опис је сасвим прикладан јер је ова земља проткана огромном мрежом река, од којих многе служе као путеви до села̂ и градова у унутрашњости. Гвајана је једина јужноамеричка земља у којој се говори енглески, и у њој живе људи различитих раса. Прочитај како су Јеховини сведоци користили кануе, чамце са веслима и пароброде да би веома занимљиве житеље ове земље упутили на „живу воду“ (Јов. 4:10).

Исланд

Исланд је прелепа земља која се налази одмах испод Северног поларника, далеко од тропских крајева. Ову кршевиту земљу красе глечери, вулкани и планине. Ипак, још већа лепота крије се у људима који служе Јехови. Из овог извештаја ћеш сазнати како су Божје слуге истрајно преносиле другима библијску истину, упркос тешким условима.