СТРАЖАРСКА КУЛА (ИЗДАЊЕ ЗА ПРОУЧАВАЊЕ) јун 2020.

У овом издању се налазе чланци који ће се разматрати 3–30. августа 2020.

„Нека се свети име твоје“

23. чланак за разматрање: 3–9. августа 2020. С којим важним питањем се суочавају сва разумом обдарена створења? Зашто је то питање толико важно и како смо ми укључени у то? Одговори на та и слична питања помоћи ће нам да будемо још блискији с Јеховом.

„Дај ми срце неподељено, да би се бојало имена твога“

24. чланак за разматрање: 10–16. августа 2020. У овом чланку говорићемо о речима из једне молитве краља Давида. Оне су забележене у Псалму 86:11, 12. Шта значи бојати се Јеховиног имена? Зашто треба да осећамо страхопоштовање према том узвишеном имену? И како нам страх од Бога може помоћи да не подлегнемо искушењу?

Питања читалаца

Да ли „плод духа“ укључује само особине које се спомињу у Галатима 5:22, 23?

„Ја ћу потражити своје овце“

25. чланак за разматрање: 17–23. августа 2020. Зашто се неки који су годинама верно служили Јехови удаље од скупштине? Како Бог гледа на њих? У овом чланку ћемо размотрити одговоре на та питања. Осим тога, видећемо и како је Јехова помогао неким библијским личностима које су се на неко време удаљиле од њега и шта можемо научити из тога.

„Вратите се мени“

26. чланак за разматрање: 24–30. августа 2020. Јехова жели да му се врате они који су се удаљили од скупштине. Можемо урадити много тога да помогнемо свима који су спремни да прихвате Јеховин позив: „Вратите се мени.“ У овом чланку ћемо размотрити како им можемо помоћи у томе.