Пређи на садржај

Пређи на садржај

Никако да задржи свој примерак

Никако да задржи свој примерак

Никако да задржи свој примерак

Један послован човек је писао канцеларији подружнице Јеховиних сведока у Словенији:

„Хвала вам што ми редовно шаљете часописе Пробудите се! и Кулу стражару. Носим их са собом кад путујем, пошто их читам током путовања и док чекам на пословне састанке.

„Такође бих желео да вас замолим да ми пошаљете следеће публикације које сте навели у вашим часописима: Постоји ли Створитељ којем је стало до тебе?, Шта је сврха живота? Како је можеш пронаћи? и Књига за све људе.

„Молим вас да ми пошаљете по два примерка од сваке публикације, јер сваки пут кад читам неку од њих док путујем, неко се јако заинтересује за оно што читам. Иако бих хтео да сачувам тај примерак за моју библиотеку, ја га поклоним тој особи.“

Сигурни смо да ћете и ви извући велику корист читајући изврсну брошуру од 32 стране под насловом Шта је сврха живота? Како је можеш пронаћи? Ова публикација показује да наш Створитељ има величанствену намеру која ће се ускоро остварити. Ову брошуру можете добити тако што ћете испунити и послати приложени купон на адресу која се налази на њему или на одговарајућу адресу наведену на 5. страни овог часописа.

□ Пошаљите ми примерак брошуре Шта је сврха живота? Како је можеш пронаћи?

□ Молим вас ступите са мном у контакт ради бесплатног кућног библијског студија.