Пређи на садржај

Пређи на садржај

Пружање истинске наде људима

Пружање истинске наде људима

Пружање истинске наде људима

ЈЕДАН 17-годишњи младић из бивше совјетске републике Молдавије писао је тамошњој канцеларији Јеховиних сведока како би изразио цењење за серију чланака из Пробудите се! од 8. септембра 1998, „Има ли наде за данашње младе?“ Он је објаснио:

„Нисам могао да задржим сузе, и просто сам морао да вам пишем како бих вам захвалио. Чланци су ме подсетили на осећања која сам скоро имао. Када сам намеравао да извршим самоубиство, Јеховини сведоци су ме спасли, а да тога нису ни свесни. Разговор с њима о нади за будућност и јачање мог поверења у Створитељево милосрђе помогли су ми да се опоравим од стања очаја...

„Ваше помагање људима да сазнају да Бог намерава да створи боље услове за живот, право је испољавање љубави према свом ближњем. Очигледно је да ти напори нису без резултата. Ваш труд у стављању акцента на најважније социјалне проблеме заиста је вредан хвале. Наставите да радите тај користан посао. Чекаћу на свако ново издање овог часописа.“

У одломку „Зашто се издаје Пробудите се!“, који се појављује на 4. страни сваког издања, стоји следеће: „Овај часопис изграђује поверење у Створитељево обећање о мирном и безбедном новом свету који тек што није заменио садашњи зли, безакони систем ствари.“ То на Библији засновано Божје обећање милионима људи у свету даје снагу да се суоче с проблемима ових тешких времена.

Видећете да је истинска нада коју нуди наш Створитељ дивно описана у брошури од 32 стране Шта је сврха живота? Како је можеш пронаћи? Нарочито погледајте део „Божја намера која ускоро треба да се оствари“ и „Живи заувек на рајској земљи“. Можете наручити ову брошуру тако што ћете попунити пропратни купон и послати га на адресу с купона или на одговарајућу адресу наведену на 5. страни овог часописа.

□ Пошаљите ми примерак брошуре Шта је сврха живота? Како је можеш пронаћи?

□ Молим вас ступите са мном у контакт ради бесплатног кућног библијског студија.