Пређи на садржај

Пређи на садржај

Младићево трагање за спознањем

Младићево трагање за спознањем

Младићево трагање за спознањем

Један 16-годишњи ученик средње школе из Чешке написао је подружници Јеховиних сведока у Прагу следеће писмо захвалности.

„Случајно сам дошао до вашег часописа Пробудите се! Не знам колико дуго утиче на овај велики свет, али његова прихваћеност у јавности мора да је огромна. Већ на први поглед запањује колико је информација и колико чињеница садржано у чланцима. Истините приче и савети које Пробудите се! садржи отварају очи некоме ко није свестан свакодневних проблема и опасности.

„Дивим се часопису не само због тога што је толико поучан већ и зато што на људе и расе гледа из птичје перспективе... Овим писмом бих желео да изразим колико је важан ваш труд који улажете да бисте га писали за нас. Захваљујем вам у име свих читалаца који се, попут мене, диве вашем раду. Молим вас пошаљите ми наредна издања вашег часописа Пробудите се!... Такође вас молим да ми пошаљете брошуру Шта је сврха живота? Како је можеш пронаћи?“

Сигурни смо да ћете и ви извући велику корист ако прочитате изврсну брошуру од 32 стране под насловом Шта је сврха живота? Како је можеш пронаћи? Ова публикација показује да наш Створитељ има величанствену намеру коју ће ускоро остварити. Можете наручити примерак тако што ћете испунити и послати приложени купон на адресу која је на њему или на одговарајућу адресу наведену на 5. страни овог часописа.

□ Пошаљите ми примерак брошуре Шта је сврха живота? Како је можеш пронаћи?

□ Молим вас ступите са мном у контакт ради бесплатног кућног библијског студија.