Пређи на садржај

Пређи на садржај

Нечовечност — хоће ли јој икада доћи крај?

Нечовечност — хоће ли јој икада доћи крај?

Нечовечност — хоће ли јој икада доћи крај?

Један примерак Пробудите се! од 8. марта 2000, који се бавио деликатним проблемом ропства, које нажалост и даље постоји у неким деловима света, дат је италијанском министру за друштвену солидарност, Ливији Турко. У једном писму подружници Јеховиних сведока у Италији, она је признала:

„Савремени облици ропства, који нарочито погађају жене и децу, представљају изузетно озбиљну ситуацију у којој милиони људских бића још увек подносе нечовечне услове.“ Она је закључила: „Сваки глас који изражава огорчење против ове неприхватљиве реалности је незаменљив допринос, а још је значајнији када достигне толико широку јавност као што је читалаштво [Пробудите се!].“

Захваљујући дистрибуцији више од 20 милиона примерака сваког издања Пробудите се! на 82 језика, милиони читалаца не само што су информисани о природи данашњих проблема већ им се нуде и на Библији заснована решења тих проблема.

Па ипак, остаје питање: ако Бог стварно постоји, зашто дозвољава да невини људи страшно пате? Многи се питају: ’Како могу да волим Створитеља чија је мудрост очигледна у чудима стварања али који изгледа да данас не показује саосећање према људима?‘ На таква питања је на задовољавајућ начин одговорено у брошури Да ли Бог заиста брине за нас? Можете наручити примерак тако што ћете попунити пропратни купон и послати на адресу која се налази на њему или на одговарајућу адресу наведену на 5. страни овог часописа.

□ Пошаљите ми примерак брошуре Да ли Бог заиста брине за нас? Назначите на

□ Молим вас ступите са мном у контакт ради бесплатног кућног библијског студија.