Пређи на садржај

Пређи на садржај

’Нешто најбоље на ту тему‘

’Нешто најбоље на ту тему‘

’Нешто најбоље на ту тему‘

ОВО је мишљење једног лутеранског професора из Сан Дијега (Калифорнија, САД) након што је добио књигу Човечанство у потрази за Богом. Он је написао следеће изразе захвалности.

„Ценим Ваше време и труд које сте уложили да бисте ми представили виђење Сведока о овом сметеном свету у ком живимо. Стално изнова читам књигу о потрази човечанства за Богом. Она је нешто најбоље што сам читао на ту тему. Могуће је да нисам истражио нашу лутеранску литературу као што би требало, али изгледа да је литература Сведока с којом сте ме тако сусретљиво снабдели много супериорнија од оне коју сам видео код нас. Захваљујем Вам што се и даље бринете за моје духовно добро.“

Књига Човечанство у потрази за Богом садржи поглавља о митологији, магији и спиритизму, хиндуизму, будизму, таоизму и конфуцијанизму, шинтоизму, јудаизму, хришћанству и исламу. Такође пружа смернице о томе како обожавати Бога на начин који он одобрава. Можете наручити примерак ове књиге од 384 стране ако попуните пропратни купон и пошаљете га на адресу наведену на њему или на одговарајућу адресу с 5. стране овог часописа.

□ Пошаљите ми примерак књиге Човечанство у потрази за Богом

□ Молим вас ступите са мном у контакт ради бесплатног кућног библијског студија.