Пређи на садржај

Пређи на садржај

„Скидам капу свима вама“

„Скидам капу свима вама“

„Скидам капу свима вама“

ТО ЈЕ један предани католик из Феирхоупа (Алабама, САД) написао о литератури Јеховиних сведока и о онима који су му је уручили.

Он је рекао: „Часописи Кула стражара и Пробудите се! су изванредни и по изгледу и по садржају. Увек се обрадујем када ми неко од ваших људи донесе по примерак. Оба прочитам.

„Ваши људи су тако фини и учтиви и баш сам срећан што видим људе који Божје (Јеховино) дело врше са осмехом. Задњи пут су на моја врата дошла два детета, представила се и понудила ми часописе. Захвалио сам им и било ми је тако драго што видим како деца раде добре ствари уместо да праве неред.

„Ја сам предани католик... али се дивим изврсном делу које обављају ваша организација и њени људи. Из дубине срца кажем да стварно уживам у вашим часописима и очаран сам вашим дивним, насмејаним људима... Скидам капу свима вама. Само наставите с добрим делом.“

Јеховини сведоци објављују и публикације које удовољавају специфичним потребама. Једна од њих је брошура од 32 стране с насловом Шта Бог захтева од нас? Она у 16 лекција истиче како основна учења Библије тако и шта она каже да треба да радимо како бисмо имали Божје одобравање. Уколико бисте желели да добијете бесплатан примерак, попуните пропратни купон и пошаљите га на адресу која се налази на њему или на одговарајућу адресу наведену на 5. страни овог часописа.

□ Пошаљите ми примерак брошуре Шта Бог захтева од нас?

□ Молим вас ступите са мном у контакт ради бесплатног кућног библијског студија.