Пређи на садржај

Пређи на садржај

„Увек сам мислила да сам једина“

„Увек сам мислила да сам једина“

„Увек сам мислила да сам једина“

ОВАКО је прокоментарисала 13-годишња Улрике из Калифорније (САД) у вези с њеним проучавањем књиге Тајна породичне среће. Она је написала:

„Заиста ценим то што сте у ову књигу укључили поглавље ’Породице с једним родитељем могу успети!‘ Оно ми је помогло да будем љубазнија и сусретљивија према мојој мајци, зато што је она самохрани родитељ. Такође ми је помогло да боље разумем како се она осећа. Увек сам мислила да сам једина која емоционално пати.“ Ова девојчица је закључила: „Та књига ми је пуно помогла!“

Ова књига од 192 стране помогла је милионима људи широм света. Тајна породичне среће може користити свим члановима породице — мужевима, женама, родитељима, деци, декама и бакама — да, свакоме. Међу њеним поучним поглављима налазе се и ова: „Васпитавај своје дете од раног детињства“, „Помози свом тинејџеру да напредује“, „Заштити своју породицу од разорних утицаја“ и „Одржавај мир у свом дому“.

Да бисте добили свој примерак, молимо вас попуните и пошаљите пропратни купон на адресу с купона или на одговарајућу адресу са 5. стране овог часописа. Добићете конкретне предлоге који могу помоћи да се реше проблеми и који могу учинити да породични живот буде ужитак, као што је Створитељ и желео да буде.

□ Пошаљите ми примерак књиге Тајна породичне среће.

□ Молим вас ступите са мном у контакт ради бесплатног кућног библијског студија.