Пређи на садржај

Пређи на садржај

Од наших читалаца

Од наших читалаца

Од наших читалаца

Ваза Желим да изразим своје цењење за чланак „Ваза — од катастрофе до атракције“ (8. април 2000). Као историчар који је нешто радио на томе, могу да потврдим да је чланак заиста резултат изузетно доброг истраживања. Урађен је одличан посао, јер су догађаји објашњени на уравнотежен начин.

Т. В., Немачка

Законске победе Недавно сам била на суду због питања старатељства над децом, и мој бивши муж је направио спорно питање око мојих религиозних уверења. Било ми је тешко. Када сам прочитала чланак „Нећете ви да се бијете него Бог“ (22. април 2000) сузе су ми текле низ лице.

Д. Б., Сједињене Државе

Када сам прочитао чланак, дао сам да га прочитају и локални адвокати. Ниједан ме није одбио. Неки су ме позвали у своје канцеларије на кафу и даљње разговоре. Многи други су тражили још примерака за своје колеге. Сви су били запањени када сам им показао да је Хејден Ковингтон пред врховним судом САД однео победу у 36 случајева од укупно 45.

К. М., Сједињене Државе

Очеви тинејџери Пишем вам да бих вам се дубоко захвалио за чланак „Млади питају... Постати отац — да ли то мушкарца чини мушкарцем?“ (22. април 2000). Имам 28 година и неожењен сам, а служим као специјални пионир, то јест пуновремени проповедник. У овом делу западне Африке, неко ко је мојих година а без жене или девојке, сматра се нецивилизованим или импотентним. Због тога ме често исмејавају и презиру. Међутим, тај чланак је учврстио моју одлуку да останем честит.

А. Е., Гана

Изгубила сам невиност још као тинејџерка и чинила сам блуд са сваким момком с којим сам била. Сваки пут сам се осећала прљаво, и често су ме искоришћавали. Због тога сам постала депресивна. Јехова ми је помогао да очистим свој живот и сада сам срећно удата за једног финог човека. Добро је што објављујете овакве чланке да бисте помогли младићима да схвате да оно што ураде може девојци да нанесе бол до краја живота.

Ф. А. С., Немачка

Морала сам да вам захвалим што сте бар половину одговорности за неудате мајке ставили тамо где треба — на очеве! Превише људи верује да пошто само жене могу да затрудне, природа указује да је то проблем жена и да мушкарци не морају да преузимају одговорности. Наставите да и даље младиће чините свесним начина на који Бог жели да се са женама поступа.

Ј. М. О., Италија