Пређи на садржај

Пређи на садржај

Помаже људима да савладају изазове

Помаже људима да савладају изазове

Помаже људима да савладају изазове

ПОДРУЖНИЦА Јеховиних сведока на Шри Ланки добила је писмо од секретара Друштва за развој омладинских и људских ресурса, из источне провинције. Секретар је затражио извесна старија издања часописа Пробудите се! и објаснио следеће:

„Колеге и ја смо закључили да су часописи које сте ми послали образовни, информативни и подстицајни, као и логични и убедљиви. Ти часописи не шире хришћанску доктрину с неким прикривеним мотивом, како неки погрешно тврде. Сматрам да су одлично штиво.

„Све је већа потражња за примерцима часописа Пробудите се! (како новим, тако и старијим), и све указује на то да ће у наредним месецима потражња и даље расти. Чланци у вашим часописима образују старије, младе и децу. Помажу им да надвладају изазове савременог доба као и будуће изазове који проистичу из секуларизма“.

Никада се у историји особе свих узраста нису суочавале с изазовима као данас. Многи се поготово питају шта им носи будућност и постоји ли Бог којем је стало до њих. Задовољавајуће одговоре пружа брошура Да ли Бог заиста брине за нас? Можете наручити примерак тако што ћете испунити пропратни купон и послати га поштом на адресу с купона, или на одговарајућу адресу наведену на 5. страни овог часописа.

□ Пошаљите ми примерак брошуре Да ли Бог заиста брине за нас?

□ Молим вас ступите са мном у контакт ради бесплатног кућног библијског студија.