Пређи на садржај

Пређи на садржај

Да ли Бог заиста постоји?

Да ли Бог заиста постоји?

Да ли Бог заиста постоји?

Један млади човек с Тајланда испричао је како је у молитви тражио: „Ако заиста постојиш Боже, помози ми да дознам твоје путеве.“ Касније је објаснио:

„Један Јеховин сведок је долазио код мене кући, али ја нисам био ту. Оставио је трактат и позивницу с картом на којој је било означено место састајања.“ Овај човек је следио та упутства. Рекао је: „Дворана је била тако чиста и скромна, а људи су били веома срдачни и пријатељски настројени.

„Још нешто што ме је импресионирало било је то што је свако имао своју Библију коју је отварао да би пратио говорника. То је тачно онако како сам ја замишљао да неко треба да проучава Библију да би ушао у срж правих религиозних учења. Још сам се изненадио када сам видео да су млади пратили то проучавање и да су чак давали коментаре. То никада раније нисам видео.“

Једна од публикација темељених на Библији која се користи на састанцима Јеховиних сведока јесте књига Постоји ли Створитељ којем је стало до тебе? Примерак ове књиге од 192 стране с меким повезом можете добити ако попуните и пошаљете пропратни купон на адресу која је на њему или на одговарајућу адресу с 5. стране овог часописа.

□ Пошаљите ми примерак књиге Постоји ли Створитељ којем је стало до тебе?

□ Молим вас ступите са мном у контакт ради бесплатног кућног библијског студија.

[Извор слике на 32. страни]

„Стубови стварања“ на корицама књиге: J. Hester and P. Scowen (AZ State Univ.), NASA