Пређи на садржај

Пређи на садржај

Изазов старања о деци

Изазов старања о деци

Изазов старања о деци

Британија је развијена земља на Западу. Па ипак, процењује се да у тој земљи сваке године више од 100 000 деце — дупло више него што се раније веровало — побегне од куће. Последица тога је да је свако седмо дете жртва насиља или сексуалног злостављања.

„Када се деца осећају отуђено и одбачено, бег може изгледати као решење“, каже Ијан Спаркс, извршни директор Удружења за децу, и додаје: „Овај проблем не познаје класне разлике — шансе да побегну деца која живе у богатим четвртима скоро су исте као и код деце која живе у сиромашним четвртима.“

Бринути о деци и поучавати их јесте тешка одговорност. Где постоји помоћ? Публикација Тајна породичне среће је припремљена да удовољи тој потреби. У њених 16 поглавља спадају и следећа: „Васпитавај своје дете од раног детињства“, „Помози свом тинејџеру да напредује“ и „Заштити своју породицу од разорних утицаја“. Свих 16 поглавља у књизи садрже практичне савете и, што је још важније, користе Библију као извор мудрости која је супериорнија од наше.

Примерак књиге Тајна породичне среће можете наручити тако што ћете попунити пропратни купон и послати на адресу која је на њему или на одговарајућу адресу с 5. стране овог часописа.

□ Пошаљите ми примерак књиге Тајна породичне среће.

□ Молим вас ступите са мном у контакт ради бесплатног кућног библијског студија.