Пређи на садржај

Пређи на садржај

„Никада нисам читала овакву књигу“

„Никада нисам читала овакву књигу“

„Никада нисам читала овакву књигу“

Млади Лукаш који живи близу Шчећинека у северној Пољској био је одушевљен књигом Постоји ли Створитељ којем је стало до тебе? Зато је одлучио да књигу однесе у школу и уручи је својој наставници физике. Скренуо јој је пажњу на информације о свемиру. Показао јој је илустрацију на 78. страни (приказана овде). Она истиче могућности порекла свемира, о чему и ви можете размислити.

Касније је наставница рекла Лукашу: „Никада нисам читала овакву књигу. Она тако сажето износи компликоване научне информације на један тако једноставан и логичан начин! Да сам је раније добила, не бих купила најновији уџбеник из физике за средњу школу. Сигурно ћу је користити на својим часовима.“

Кад су прочитали књигу Постоји ли Створитељ којем је стало до тебе?, многи су били нагнани да дубље размисле о пореклу и смислу живота, као и о томе како смо доспели овде. И што је још важније, многи су добили помоћ да дођу до закључака темељених на тим информацијама.

И ви можете наручити примерак ове књиге од 192 стране, тако што ћете попунити пропратни купон и послати га на адресу која се налази на њему или на одговарајућу адресу са 5. стране овог часописа.

□ Пошаљите ми примерак књиге Постоји ли Створитељ којем је стало до тебе?

□ Молим вас ступите са мном у контакт ради бесплатног кућног библијског студија.

[Извори слика на 32. страни]

Courtesy of Anglo-Australian Observatory, photograph by David Malin

„Стубови стварања“ с насловне стране књиге: J. Hester and P. Scowen (AZ State Univ.), NASA