Пређи на садржај

Пређи на садржај

Од наших читалаца

Од наших читалаца

Од наших читалаца

Брзи темпо Серија чланака „Изаћи на крај с брзим темпом данашњице“ (8. фебруар 2001) дотакла је срж проблема нашег савременог друштва. Питање „Дајете ли приоритет стварима или људима?“ заокупило је моју пажњу. Молим вас наставите да нам објављујете овако интересантне чланке!

Ј. К., Јапан

Ови чланци су ми помогли да поставим приоритете и да сагледам своје активности. Нисам ни била свесна да сам упала у замку због које сам била хронично уморна, забринута и ментално исцрпљена. Сада мењам своје навике и дајем приоритет ономе што је стварно важно. Хвала вам што ми помажете да поједноставим свој живот!

Л. Д. С., Гватемала

Имунолошки систем Издање од 8. фебруара 2001. које садржи чланак „Стражари који штите ваше здравље“, дала сам лекару који се бави превентивном медицином. Допала му се слика с 15. стране на којој је приказано како бела крвна зрнца нападају бактерије. Увећао ју је и урамио, и сада је користи приликом објашњавања имунолошког система.

Х. К., Јапан

Пробудите се! читам већ 30 година и много ценим његове правовремене информације. Посебно ме је импресионирао чланак „Стражари који штите ваше здравље“ зато што ми је помогао да разумем колико је диван имунолошки систем који је Јехова уградио у нас.

Л. Г., Мексико

Лекар сам, и о имунологији сам учио док сам студирао медицину. Објашњење имунолошког система у уџбеницима било је тешко разумети, али овај чланак је био предиван. Резимирао је тему на начин који је лако разумети. Једном је један предавач рекао да када проучавамо имунолошки систем, логички не можемо одбацити мисао да га је Бог створио. Једва чекам још дивних чланака о људском телу.

Н. К., Јапан

Цунами Имам 12 година и читам све ваше часописе. Стварно ми се допао чланак „Таласи убице — митови и чињенице“ (8. фебруар 2001). Фасцинирана сам овим таласима и свидело ми се како сте помоћу примера показали колико су моћни.

К. С., Сједињене Државе

Радиоактивне падавине Била сам фасцинирана једноставношћу објашњења у чланку „Радиоактивне падавине — повод за забринутост“ (22. фебруар 2001). Знала сам да су елементи као што је стронцијум 90 јако штетни, али нисам знала да утичу на човека од најраније младости. Разумети тако компликоване теме врло је корисно зато што помаже људима да схвате да је човеку да би пронашао решења, стварно потребна помоћ Величанственог Створитеља. Много вам хвала што показујете непрестану бригу за своје читаоце тако што поједностављујете веома тешке теме како би сви могли да извуку корист из њих.

М. З., Италија

Млади питају Часопис Пробудите се! читам још од када се звао Утеха. Иако сам у поодмаклим годинама, уживам да читам чланке „Млади питају...“. Када неке од ситуација о којима се говори прилагодим ономе што се дешава и старијима, могу да добијем доста информација и добре савете. Чланци су поучни чак и за старије као што сам ја.

Р. С., Сједињене Државе