Пређи на садржај

Пређи на садржај

Од наших читалаца

Од наших читалаца

Од наших читалаца

Храброст усред катастрофе Хвала вам за серију уводних чланака „Храброст упркос катастрофи — дан када су се куле близнакиње срушиле“ (8. јануар 2002). Ови чланци су ме дубоко дирнули и помогли су ми да схватим како време и непредвиђени догађаји могу утицати на сваког од нас. Јако сам тужна када размишљам о многим животима који су изгубљени.

С.Б.Р., Данска

Хвала вам за објављивање „Татјанине молитве“. Већ сам била уплакана док сам читала уводне чланке, али када сам прочитала овај оквир, бризнула сам у плач. Желим да се молим за духовни напредак деце која су изгубила родитеља у овом терористичком нападу, тако да се могу поново срести с њима у новом свету. Овај чланак ми је такође помогао да продубим своју захвалност што као Јеховин сведок имам светлу наду за будућност.

Т. А., Јапан

Иако живим у Немачкој, догађаји од 11. септембра су били шокантни за мене и моју породицу. Три месеца после тог догађаја, моја деветогодишња ћерка је још увек цртала слике авиона који удара у солитер. С радошћу ишчекујемо дан када ће овакве трагедије бити ствар прошлости.

Е. Г., Немачка

Када сам видела шта се десило у Њујорку, молила сам Јехову да преживелима да̂ снагу, а породицама жртава наду. Читајући ове чланке, уочила сам да су моје молитве заједно с молитвама многих других услишене. Сазнање да несрећа може доћи било кад навело ме је да преиспитам свој живот.

М. В., Италија

Нарочито смо цениле мисли људи који су лично доживели то што се десило. Изјаве преживелих су нас довеле до суза. Молиле смо Јехову да помогне свима који су ожалошћени и да у чланцима Пробудите се! пронађу утеху. Као младе особе, охрабрене смо питањима која нас подстичу да размишљамо о нашем начину живота и о нашим приоритетима. Желимо да увек објављујете овај часопис.

Т. М. и А. П., Словенија

Имам 14 година и ученица сам седмог разреда основне школе. Када сам прочитала ову серију чланака, схватила сам колики је страх изазвао овај догађај. Увидела сам да су људи жртвовали свој живот да би спасли друге. Из вести сам сазнала да су многи ватрогасци погинули, али тада то нисам доживела тако лично. Када сам прочитала оквир „Татјанина молитва“, расплакала сам се. И ја сам изгубила оца због болести када сам била у петом разреду основне школе. Тај оквир ме је навео да размислим: ’Да ли је и мени нови свет толико стваран као што је Татјани?‘ Желим да дам овај часопис мојим наставницима у школи и многим мојим друговима и другарицама. Молим вас, наставите да издајете ове дивне часописе!

Х. Т., Јапан

Нови дизајн Задовољство је видети како се изглед Пробудите се! побољшавао од 1978, када сам први пут почео да читам овај часопис. Када сам прелиставао издање од 8. јануара 2002, дизајн страница ми је заиста снажно привукао пажњу. Наслови чланака су истакнути, а илустрације су очаравајуће. Распоред текста доприноси још већем задовољству при читању. Сигуран сам да ће овај нови изглед часописа привући још више искрених особа Јехови.

В.П.Л., Бразил