Пређи на садржај

Пређи на садржај

Од наших читалаца

Од наших читалаца

Од наших читалаца

Глобализација Уживао сам у уводној серији чланака „Глобализација — благослов или проклетство?“ (22. мај 2002). Био сам на неколико предавања на тему глобализације и увидео сам да су та излагања пристрана. Предавачи би или покушали да популаризују глобализацију наводећи њене користи или би је критиковали не нудећи никакву замену. Ипак, као што су истакли ваши чланци, Божје Краљевство ће остварити глобализацију од које ћемо сви имати користи. Једва чекам да дође до тих корисних промена!

Е. Ф., Филипини

Још једном сте написали одличан чланак који ће бити нашироко поздрављен. Као што је истакнуто у закључку, једино решење за човечанство је владавина Божјег Краљевства на рајској земљи. Желим само да захвалим за дивно написане чланке који су одговарајући за опасна времена у којима живимо.

Г. Б., Ирска

Желим да вам захвалим за ваше дело јеванђелизирања које заслужује сваку похвалу. Прочитао сам серију уводних чланака „Глобализација — благослов или проклетство?“ и закључио да је изузетно тачна. Ова серија чланака нам помаже да постанемо свесни својих људских ограничења. Такође нам помаже да схватимо да не можемо имати успеха ако не живимо у складу с Јеховиним законима.

Ж. Д., Белгија

Желим да изразим своје дивљење за чланке о глобализацији. Врло добро су написани и илустровани. Пре него што сам прочитао ове чланке нисам имао појма о томе шта значи овај израз, али сада сматрам да сам добро информисан. Одувек сам уживао у читању Пробудите се!

Е. К., Перу

Слух Велико хвала за чланак „Заштитите свој слух!“ (22. мај 2002). Тренутно сам на првој години школовања за специјалисту за слушна помагала, тако да свакодневно запажам утицај буке на људе. Посебно је важно да млади постану свесни свакодневне буке којој се излажу.

К. К., Немачка

Млади питају Чланак „Млади питају... Како могу наћи доброг цимера?“ (22. мај 2002) био је веома поучан. Нисам млада, али сам се недавно развела од мужа. Била сам шокирана када сам схватила да се због високих трошкова живота не могу осамосталити. Једино решење је било да пронађем цимерку. Мислила сам да ће због мојих година то бити прави изазов. Једна млада сестра, нова у нашој скупштини, такође је тражила цимерку. Почеле смо заједно да живимо. Ово решење је било прави благослов. После извесног времена смо се нашле у финансијски тешкој ситуацији, тако да се код нас доселила још једна сестра. Морам да кажем да само у Јеховиној организацији једна 60-годишња бака и две младе жене различитог порекла могу наћи толико мира и љубави у заједничком животу! Постале смо мала породица, и то је на многе начине попунило празнину у нашем животу.

Л. Г., Сједињене Државе

Поглед у свет Хвала вам за чланак из Погледа у свет под насловом „Разумети душевно обољење“ (22. мај 2002). Већ 18 година болујем од манијачно депресивне психозе. Упркос овој болести, водим продуктиван живот. Одгајила сам три сина и добра сам супруга свом мужу. Такође сам помогла неким особама да стекну библијско спознање. Имам дивну породицу и дивне пријатеље у скупштини. Хвала вам за Пробудите се! Свима нам пружа једнако образовање.

Х. Б., Јужна Африка

[Извор слике на 30. страни]

Mountain High Maps® Copyright © 1997 Digital Wisdom, Inc.