Пређи на садржај

Пређи на садржај

Донео га је ветар

Донео га је ветар

Донео га је ветар

Док је један господин шетао улицама Мумбаја у Индији, ветар му је донео пред ноге један трактат. То је била Вест Краљевства број 36, под насловом „Нови миленијум — шта вам доноси будућност?“ Ова тема је привукла његову пажњу. Сместа је узео трактат и прочитао га. Садржај трактата изазвао је његово занимање, и у жељи да сазна више наручио је Библију и још неке публикације.

Овај трактат, који су објавили Јеховини сведоци, садржи мисли које јачају веру. Он објашњава да су проблеми с којима се суочавамо, као што су болест, сиромаштво и рат, последица ’похлепе, неповерења и себичности — особина̂ које се не могу једноставно одстранити научним истраживањем, технологијом или политиком‘. Овај трактат такође говори да ће Бог у блиској будућности одстранити свако зло које постоји на овом свету.

Да ли бисте желели да сазнате нешто више о томе шта Библија обећава за будућност? Јеховини сведоци воде кућне библијске студије с милионима људи користећи публикације темељене на Библији, као што је брошура Шта Бог захтева од нас? Ова брошура одговара на следећа питања: Ко је Бог? Шта је Божја намера за земљу? Шта је Божје Краљевство? Како вам Библија може помоћи да побољшате породични живот?

Ако желите да вас Јеховини сведоци посете код куће како би вам помогли да разумете шта ће Бог учинити у блиској будућности, они ће вас радо посетити и информисати више о Божјем Краљевству. У ту сврху, молимо вас да попуните приложени купон.

□ Пошаљите ми брошуру Шта Бог захтева од нас?

□ Молим вас ступите са мном у контакт ради бесплатног кућног библијског студија.