Пређи на садржај

Пређи на садржај

„Овог пута као да ми је говорила“

„Овог пута као да ми је говорила“

„Овог пута као да ми је говорила“

Јеховини сведоци су 1994. објавили брошуру која говори о изазову с којим се суочавамо кад нам умре неко кога волимо. Од тада ова брошура многима доноси утеху.

Недавно је стигло писмо од једне захвалне читатељке из Пенсилваније (САД), која је написала: „Када сам добила ову брошуру, помислила сам: ’Ово је јако фина публикација‘. Међутим, нисам схватила њену изузетну вредност док нисам изгубила ћерку пре две седмице. Била сам потпуно ван себе и тражила сам помоћ, па сам почела да читам ову брошуру. Овог пута као да ми је говорила. У њој је споменуто све оно што ме боли и утешила сам се.“

Брошура Кад неко кога волите умре одговара на следећа питања: Како да живим са својом жалошћу? Како други могу помоћи? Која нада постоји за оне који су умрли?

Уколико је вама или некоме кога познајете потребна утеха можете је пронаћи ако прочитате ову брошуру од 32 стране. Можете је наручити тако што ћете попунити пропратни купон и послати га на адресу која је на њему или на одговарајућу адресу на 5. страни овог часописа.

□ Пошаљите ми брошуру Кад неко кога волите умре

□ Молим вас да ступите са мном у контакт ради бесплатног кућног библијског студија.