Пређи на садржај

Пређи на садржај

Од наших читалаца

Од наших читалаца

Од наших читалаца

Послепорођајна депресија Захваљујем вам од свег срца за чланак „Изборила сам се са послепорођајном депресијом“ (22. јул 2002). Породила сам се пре годину и три месеца. Одједном сам постала другачија особа. Понекад сам вређала оне које волим не могавши да објасним шта ми се дешава. Сада ситуација почиње да се побољшава. Овај чланак ми је у томе помогао.

А. П., Румунија

Након што је прочитала овај чланак, моја студенткиња Библије ми се поверила да има ту болест. Сада сваке седмице одлази у болницу и захваљујући лековима може радосно да испуњава своје одговорности.

А. М., Јапан

Овај чланак је одговор на моје молитве. Драга браћо, ви тачно знате шта је потребно вашим сестрама. Када сам добила овај чланак, то је било као да добијам велики загрљај од Јехове и његове организације.

К. В., Сједињене Државе

Опорављам се од послепорођајне депресије и овај чланак ме је ојачао и охрабрио. Укључили сте и детаље које само онај који је имао тај проблем може у потпуности разумети. Планирам да ово издање Пробудите се! сачувам и погледам његове корисне предлоге кад год ми је потребно охрабрење.

Е. В. Ф., Бразил

Никада нисам читала неки чланак који ме је тако дубоко дирнуо. Због послепорођајне депресије, мој брак се распао. Моја ћерка сада има пет година и много је волим. Било ми је потребно око три године да пребродим ту кризу.

А. О., Порторико

Три месеца сам се борила са послепорођајном депресијом. Када су ми рекли да најновији Пробудите се! има један чланак о тој теми толико сам плакала да нисам могла да говорим. То је био најбољи чланак о послепорођајној депресији који сам икад прочитала. Захвална сам Јехови и његовој организацији што се тако добро брину о нама!

А. Л., Канада

Млади питају Срдачно вам захваљујем за чланак „Млади питају... Шта могу да учиним да бих био привлачнији?“ (22. јул 2002) Имам 22 године и овај чланак ме је охрабрио да побољшам своје особине. Мој први циљ је да научим да испољавам благост. Више од свега, желим да постанем лепа у Јеховиним очима. Молим вас да и даље објављујете тако дивне чланке.

А. Х., Јапан

Овај чланак ми је дирнуо срце. Имам 18 година и понекад заборавим колико је важно да радим на својим духовним особинама. Од сада па надаље, одлучна сам да уз Јеховину помоћ развијам плод духа (Галатима 5:22, 23).

М. Р. А., Бразил

Током последње две године, често сам се питала да ли ме људи сматрају привлачном и понекад сам мислила да нисам довољно лепа. После читања овог чланка била сам тако захвална јер сам схватила да као Божји слуга могу њему бити допадљива, а то је најважнија ствар.

И. П., Сједињене Државе