Пређи на садржај

Пређи на садржај

Добри савети за младе

Добри савети за младе

Добри савети за младе

Када је један Јеховин сведок по имену Бил нудио часописе близу једног суда у Калифорнији у Сједињеним Државама, пришао му је неки човек који је замолио да погледа све часописе Пробудите се! које је Бил имао код себе. Бил каже: „Раније су ми неки објавитељи у скупштини дали неке старије часописе, тако да сам том човеку могао да понудим велики избор.

„Тај човек је брзо разврстао часописе и издвојио велики штос оних које још није прочитао. Питао је да ли може да узме ту велику количину часописа. Рекао је да је запослен у Окружном суду и да ради као саветник за младе. Објаснио је да узима часописе Пробудите се! да би копирао чланке ’Млади питају‘. Затим те чланке класификује по темама и држи их при руци како би их дао младима које саветује. Рекао је: ’Ти чланци се баве типичним проблемима који данас погађају младе.‘ Похвалио је Јеховине сведоке што објављују тако корисне информације да би помогли младима. Такође је рекао да ће ме наредних седмица поново потражити да би узео нове часописе Пробудите се!

Већина информација објављених у серији чланака „Млади питају“ налази се у књизи Млади питају — практични одговори на њихова питања. Можете наручити ову књигу од 320 страна тако што ћете попунити пропратни купон и послати га на адресу која је на њему или на одговарајућу адресу наведену на 5. страни овог часописа.

□ Желим да добијем књигу Млади питају — практични одговори на њихова питања.

□ Молим вас да ступите са мном у контакт ради бесплатног кућног библијског студија.