Пређи на садржај

Пређи на садржај

Писмо од вољене особе

Писмо од вољене особе

Писмо од вољене особе

Једна читатељка из Њујорка упоредила је књигу Приближи се Јехови с писмом од неке вољене особе, рекавши: „Свако поглавље допире право до срца и испуњава те љубављу према Јехови.“ Затим је додала: „Сада када сам прочитала целу књигу, нестрпљива сам да је почнем читати из почетка, баш као што бисте поново читали писмо од некога кога много волите.“ Погледајмо шта су други рекли о тој књизи.

Једна читатељка из Канзаса је запазила: „Заиста се осећам још ближе свом небеском Оцу. Моје срце је испуњено љубављу... Једва чекам наредни дан да наставим да је читам, и поново ћу је читати још много пута.“

Једна жена из Мејна је написала: „Много ми је помогла да још боље разумем Јеховину личност! Како је само утешна мисао на 74. страни: ’За оне који умру нема сигурнијег места од Божјег сећања.‘“ Једна особа са Аљаске изразила је слична осећања у свом писму: „До суза ме је дирнула.“ Затим је додала: „Сигурно ћу је увек изнова читати и препоручивати другима.“

Уверени смо да ћете се и ви слично осећати када прочитате ову књигу. Након три уводна поглавља, следе четири дела чији су наслови: „Онај који има велику моћ“, „Онај који љуби правду“, „Он је мудар у срцу“ и „Бог је љубав“. У закључку књиге налази се поглавље „Приближите се Богу, и он ће се приближити вама“.

Ову књигу џепног формата од 320 страна можете добити ако попуните пропратни купон и пошаљете га на адресу која се налази на њему или на одговарајућу адресу с 5. стране овог часописа.

□ Желим да добијем књигу Приближи се Јехови

□ Молим вас да ступите са мном у контакт ради бесплатног кућног библијског студија.