Пређи на садржај

Пређи на садржај

Како је живот започео

Како је живот започео

Како је живот започео

У ФРАНЦУСКОЈ се, и у школама и у медијима, теорија еволуције представља као непобитна чињеница. Зато чак и они који верују у Бога обично сматрају да је еволуција једино могуће објашњење за настанак живота. Ипак, многима који су фасцинирани сложеношћу живих организама теорија еволуције делује неуверљиво. Француска подружница Јеховиних сведока примила је следеће писмо:

„Недавно сам у књижари у којој се продају половне књиге наишао на књигу Живот — како је настао? Еволуцијом или стварањем?, коју сте ви објавили. Та мала књига ме је веома заинтересовала јер се, по мом мишљењу, бави заиста важним питањима која су спорна. По струци сам физичар и годинама се бавим комплексним проблемима дарвинизма и других еволуционих теорија. Оне покушавају да објасне преображај из неживих ствари у живе организме, то јест порекло живота из неживе материје.“

Након што је прочитао оно што је описао као „ваша мала књига“, читалац је приметио: „Књига Живот — како је настао? веома је добро написана и поткрепљена доказима. Она пружа одличан сажетак спорних, нерешивих противречности с којима се суочава синтетичка теорија еволуције коју прихвата већина данашњих научника.“ Затим је затражио додатне информације.

Ако бисте желели да добијете књигу Живот — како је настао? Еволуцијом или стварањем? молимо вас да попуните пропратни купон и да га пошаљете на адресу која је на њему или на одговарајућу адресу наведену на 5. страни овог часописа.

□ Желим да добијем књигу Живот — како је настао? Еволуцијом или стварањем?

□ Молим вас да ступите са мном у контакт ради бесплатног кућног библијског студија.