Пређи на садржај

Пређи на садржај

Књига за младе

Књига за младе

Књига за младе

Једна студенткиња са Универзитета у Архангелску писала је подружници Јеховиних сведока у Русији. Она је објаснила да је од некога на улици добила часопис који су објавили Сведоци. „Подстакао ме је на размишљање о животу и навео да се запитам шта знам о Богу и религији“, писала је она. „Сада желим да проучавам Библију. Желим да сазнам више о ономе ко је дао свој живот за наше грехе и за наше спасење, иако није познавао никога од нас.“

У писму даље стоји: „Ви обављате и те како потребно дело, посебно тиме што помажете младима да схвате разлику између добра и зла. Они су попут сунђера, упијају све око себе, а затим се обликују према томе.“ Ова студенткиња има млађег брата и млађу сестру и зато је затражила примерак књиге Млади питају — практични одговори на њихова питања. „Надам се да ће им она помоћи у школи и у животу уопште“, рекла је.

И ви можете добити ову књигу, која је посебно обликована да помогне младима у решавању проблема с којима се данас суочавају. Довољно је да попуните пропратни купон и пошаљете га на адресу која се налази на њему или на одговарајућу адресу с 5. стране овог часописа.

□ Желим да добијем књигу Млади питају — практични одговори на њихова питања. Напишите на ком језику

□ Молим вас да ступите са мном у контакт ради бесплатног кућног библијског студија.