Пређи на садржај

Пређи на садржај

Утеха у право време

Утеха у право време

Утеха у право време

У овим критичним временима, многим људима је потребна утеха, нарочито онима којима је умрла нека вољена особа. Једна жена је патила јер је изгубила мајку, а убрзо потом и своју нерођену бебу. Она је писала подружници Јеховиних сведока у Мексику: „Највише ме је утешила брошура Кад неко кога волите умре. Она садржи веома драгоцене мисли које су ми баш у то време биле потребне. Хвала вам на вашој хришћанској љубави и на марљивом припремању оваквих библијских публикација.“

Ову жену су нарочито утешили стихови из Библије који су цитирани у брошури. На пример, у 1. Коринћанима 15:26 пише: „Као последњи непријатељ биће уништена смрт.“ Уколико је вама или некоме кога познајете потребна утеха, можете је пронаћи ако прочитате ову брошуру од 32 стране. Она разматра теме као што су „Како да живим са својом жалошћу?“, „Како други могу помоћи?“ и „Сигурна нада за умрле“.

И ви можете добити ову брошуру ако попуните пропратни купон и пошаљете га на адресу која се налази на њему или на одговарајућу адресу с 5. стране овог часописа.

□ Желим да добијем брошуру Кад неко кога волите умре

□ Молим вас да ступите са мном у контакт ради бесплатног кућног библијског студија.