Пређи на садржај

Пређи на садржај

Они су се уверили да их Бог воли

Они су се уверили да их Бог воли

Они су се уверили да их Бог воли

Неким људима је тешко да верују да би ико — па чак и Бог — могао искрено да их воли. Многи су након читања књиге Приближи се Јехови послали писма пуна захвалности за уверење које су стекли захваљујући њој. „Дубоко сам дирнута тиме колико ме Јехова воли, упркос свим мојим манама“, написала је једна жена из Декејтера, у Илиноису, САД.

Уз то је додала: „Плакала сам од радости када сам прочитала [на 117. страни]: ’Као праведан Отац, Јехова уравнотежује своју одлучност за оно што је исправно са својим нежним саосећањем према својој земаљској деци, којој су потребни помоћ и опроштај од њега.‘“

Један човек из Рипана, у Калифорнији, написао је: „Много вам хвала што сте ми пружили уверење да ме Јехова воли. Он заиста брине. За њега нисам само неки број.“ Једна жена из Њу Хемпшира је рекла: „Понекад не могу да се одвојим од књиге.“ Она је објаснила: „Било ми је веома тешко да истински верујем да би ме Јехова могао волети.“ Ова књига је управо оно што јој је било потребно.

Верујемо да ћете и ви извући корист читајући књигу Приближи се Јехови. Након три уводна поглавља, подељена је на четири дела чији су наслови: Онај који има ’велику моћ‘, ’Онај који љуби правду‘, „Он је мудар у срцу“ и „Бог је љубав“. Сваки део говори о једној од главних Божјих особина. Закључно поглавље ове подстицајне књиге носи наслов „Приближите се Богу, и он ће се приближити вама“.

Ову књигу џепног формата од 320 страна можете добити ако попуните пропратни купон и пошаљете га на адресу која се налази на њему или на одговарајућу адресу с 5. стране овог часописа.

□ Без икакве обавезе, желим да добијем књигу Приближи се Јехови.

□ Молим вас да ступите са мном у контакт ради бесплатног кућног библијског студија.