Пређи на садржај

Пређи на садржај

Исусов живот — драгоцен дар

Исусов живот — драгоцен дар

Исусов живот — драгоцен дар

Пре скоро 2 000 година, Бог је човечанству пружио највећи дар који је икада дат — живот свог Сина, Исуса Христа, чиме нам је пружио могућност да добијемо вечни живот (Јован 3:16). Подстакнути цењењем за тај дар, многи су пријатељима и рођацима поклонили књигу Највећи човек који је икада живео, која описује Исусов живот као што је приказан у четири јеванђеља.

Пре извесног времена један човек је испричао како има обичај да поклони књигу онима од којих добија честитке за Божић. Он им у писму укратко објасни зашто више не слави Божић, при чему користи информације из неких енциклопедија и из Библије. Затим уз писмо пошаље и примерак књиге Највећи човек који је икада живео.

Овај човек је рекао да је примио два веома охрабрујућа одговора од универзитетских професора којима је писао. У једном од њих је стајало: „Пре неки дан, стигао је ваш предиван поклон, књига Највећи човек који је икада живео. Веома нам је драго што смо је добили, јер је изузетна у сваком погледу. Сви већ увелико користимо оно што смо прочитали у њој.“

Ова књига садржи проповеди које је Исус одржао, као и његова поређења и чуда. Колико год је могуће, све је испричано редоследом којим се догађало. У књизи се посебно истичу дивне илустрације, осмишљене након пажљивог истраживања и урађене тако да преносе Исусова осећања и осећања његових савременика.

Ако желите да добијете ову књигу од 448 страна, молимо да попуните пропратни купон и пошаљете га на адресу која се налази на њему или на одговарајућу адресу с 5. стране овог часописа.

□ Без икакве обавезе, желим да добијем књигу Највећи човек који је икада живео.

□ Молим вас да ступите са мном у контакт ради бесплатног кућног библијског студија.