Пређи на садржај

Пређи на садржај

Од наших читалаца

Од наших читалаца

Од наших читалаца

Математика Веома ми се допао чланак „Математика јесте за свакога“ (22. мај 2003). Одувек су ме фасцинирали бројеви. Као што сте рекли, Јехова је Велики Математичар, и сигурно ћемо у новом свету сви ми научити више о логици бројева. Много вам хвала за корисне информације.

Г. К., Британија

Овај чланак ми је заиста помогао. Од свих предмета које имам у школи, највише мрзим математику. Иако сам пажљива на часовима и водим белешке, много тога не разумем. Али након што сам прочитала овај чланак, мислим да ћу успети да савладам градиво. Хвала вам што сте га објавили. Имам 13 година.

Ј. И., Јапан

Овај чланак као да је написан за мене! Имам 15 година и математика ми не иде баш најбоље. Када решавам задатке, кажем себи: „Ово ми уопште неће бити потребно кад одрастем, па нема сврхе да учим.“ Међутим, захваљујући овом чланку, схватила сам да је математика корисна на много начина. Зато сам сада одлучила да се више трудим и да не одустајем. Молим вас, наставите да објављујете овакве чланке!

М. Н., Јапан

Глисте Веома су ми се допале шаљиве карикатуре којима је илустрован чланак „Задивљујући свет кишних глиста“ (8. мај 2003). Нарочито су корисне као подсетник. Захваљујући њима, лако могу да се сетим садржаја чланка.

М. З., Италија

Имам 11 година и често сам се питала зашто су глисте тако љигаве, али сада знам одговор. Поред тога, увек сам мислила да постоји само једна врста кишних глиста. Нисам могла ни да замислим да их има преко 1 800 врста! Пишите и даље занимљиве чланке као што је овај.

Т. Ч., Сједињене Државе

Повреда Хвала вам за чланак „Како ми је једна повреда променила живот“ (22. април 2003). Речи брата Омбеве описују управо оно што ја осећам. Патим од фибромијалгије и других обољења, услед чега понекад имам тако јаке болове да једино могу да плачем. У потпуности морам да се ослоним на Јехову како бих добила снагу да истрајем. Као што је брат Омбева рекао, медитирање о утешним стиховима од велике је помоћи. Поред тога, супруг ми пружа снажну подршку у тешким тренуцима. Хвала вам за овакве чланке.

К. Ф., Сједињене Државе

Мој супруг има оштећење дискова између пршљенова, што је последица једне повреде на послу. Попут брата Омбеве, и ми смо се борили с негативним осећањима. Били смо скрхани због ситуације над којом нисмо имали контролу. Срце ми се цепало кад бих видела како мој супруг трпи несносне болове, а ја нисам могла скоро ништа учинити да их ублажим. Прошле су две године, и он још увек повремено има болове, али не као пре. Јехова нас је подупирао током тог веома тешког периода, а своју бригу пуну љубави и даље показује путем чланака као што је овај. Много вам хвала!

А. С., Сједињене Државе

Млади питају Имам 16 година и идем у средњу школу. Суочавам се са изазовима и притисцима као никада раније. Осећам заиста снажан притисак вршњака. Чланци у рубрици „Млади питају“ помогли су ми да схватим колико је важно читање и проучавање Библије. Искрено ценим вашу бригу о тинејџерима и често осећам као да је указана мени лично!

С. Р., Сједињене Државе