Пређи на садржај

Пређи на садржај

’Отклонила је моје сумње у вези с Божјим именом‘

’Отклонила је моје сумње у вези с Божјим именом‘

’Отклонила је моје сумње у вези с Божјим именом‘

Ове речи је у писму упућеном подружници Јеховиних сведока у Сједињеним Државама написао један човек из Сан Дијега (Калифорнија) који говори шпански. Он је објаснио: „Иако нисам члан ваше организације, волим да читам вашу литературу. Овим писмом желим да вам честитам. Пре три дана моју пажњу је привукла једна брошура која је била бачена у смеће. Узео сам је одатле, иако је била мокра. Њен наслов гласи Божанско име је вечно. Након што сам је осушио, пажљиво сам је прегледао.

„Никада нисам био толико одушевљен неком публикацијом. Мислим да не постоји ништа слично овој брошури. Отклонила је све моје сумње у вези с Божјим именом. Почео сам да користим овај оштећени примерак како бих причао о божанском имену пријатељима који припадају мојој цркви. Најпре их питам: ’Како се Бог зове?‘, али они не знају одговор! Онда им покажем брошуру. Молим вас, пошаљите ми три нова примерка на шпанском језику.“

Брошуру Божанско име је вечно, која има 32 стране можете добити ако попуните пропратни купон и пошаљете га на адресу која се налази на њему или на одговарајућу адресу с 5. стране овог часописа.

□ Без икакве обавезе, желим да добијем брошуру Божанско име је вечно.

□ Молим вас да ступите са мном у контакт ради бесплатног кућног библијског студија.