Пређи на садржај

Пређи на садржај

„Горе заиста постоји неко“

„Горе заиста постоји неко“

„Горе заиста постоји неко“

Једна 13-годишња девојчица из Новог Мексика, САД, написала је: „Када смо на часу биологије дискутовали о еволуцији, без устезања сам изнела доказе да Створитељ заиста постоји. Донела сам наставнику књигу Постоји ли Створитељ којем је стало до тебе? и замолила га да је прочита. Објаснила сам да ми је она била од помоћи. Љубазно је захвалио и прихватио је.

„Две недеље касније, пришао ми је и рекао да је прочитао књигу и да мисли да је то нешто најбоље што је икада прочитао.

„Недуго затим, једна ученица, лепа 15-годишња девојка, извршила је самоубиство. Када су дошли на час биологије, многи ученици су плакали и били су веома тужни и шокирани. Изненадила сам се када је наставник отворио дискусију баш о томе. Питао је: ’Знате ли шта ми је помогло да лакше пребродим смрт ове девојке?‘ Затим је рекао да је то било нешто што сам ја урадила. Рекао је: ’Дала ми је ову малу књигу која носи наслов Постоји ли Створитељ којем је стало до тебе? Ова књига ми је помогла да увидим да горе заиста постоји неко коме је стало до нас и да је он ту чак и када нико други можда не жели да нас саслуша!‘ Свима у разреду је било лакше јер су их његове речи утешиле.“

Да ли сте се икада питали постоје ли чврсти научни докази који указују на постојање Створитеља? И ако постоје, да ли можемо веровати да он брине за нас? Препоручујемо вам да прочитате ову изузетну књигу од 192 стране.

Можете попунити пропратни купон и послати га на одговарајућу адресу с 5. стране овог часописа.

□ Без икакве обавезе, желим да добијем књигу Постоји ли Створитељ којем је стало до тебе?

□ Молим вас да ступите са мном у контакт ради бесплатног кућног библијског студија.

[Извор слике на 32. страни]

J. Hester and P. Scowen (AZ State Univ.), NASA