Пређи на садржај

Пређи на садржај

„Када ћете све то прочитати?“

„Када ћете све то прочитати?“

„Када ћете све то прочитати?“

У јулу 2001, један човек из Кабаровска, области на далеком истоку Русије, пронашао је у једној од градских библиотека 34 издања часописа Пробудите се! Узео их је на читање, а када је у августу дошло време да их врати, није то желео да учини. Зато се јавио у библиотеку и задржао часописе до септембра. Они су му се толико допали да их је у новембру поново узео, а уз њих и још шест нових издања!

Пре тога, тај човек није волео да чита часописе с религиозном тематиком. Зашто је почео да чита Пробудите се!? „Зато што се овај часопис углавном бави друштвеним проблемима који занимају и погађају сваког од нас“, написао је он.

„У њему се често налазе занимљиви путописи о модерним градовима и земљама, у којима се износе информације о традицији тамошњих становника“, наставља тај човек. Такође су га привукли чланци о људима који имају успешан живот, који су сачували духовне вредности и учествовали у помагању другима да истрају у невољама и катастрофама. Каква је његова оцена овог часописа? „Са сигурношћу се може рећи да је Пробудите се! мешавина часописа Time, Popular Science и National Geographic!“

Он је наручио сва издања Пробудите се! на руском од 1995. па надаље. Осим овог часописа, затражио је и књиге и брошуре које су издали Јеховини сведоци. Такође је написао: „Можда бисте ме питали: ’Када ћете стићи све то да прочитате?‘“ На ово питање одговорио је да за читање доброг штива има довољно времена, јер га не троши на гледање телевизије или сурфовање по Интернету.

Пробудите се! пружа обиље информација о текућим догађајима, као и увид у решење данашњих проблема. Зашто не бисте замолили Јеховине сведоке да вам сваког месеца доносе текућа издања овог часописа?

[Слика на 31. страни]

Деца — шта родитељи треба да им пруже

[Слика на 31. страни]

Разумети афективне поремећаје

[Слика на 31. страни]

Шта значи познавати Бога по имену?

[Слика на 31. страни]

Нуклеарни рат — да ли стварно прети опасност?

[Слика на 31. страни]

Нада — где је можемо пронаћи?

[Извор слике на 31. страни]

Нуклеарна експлозија: U.S. Department of Energy photograph