Пређи на садржај

Пређи на садржај

„Пуно је утицала на мене“

„Пуно је утицала на мене“

„Пуно је утицала на мене“

То је један 12-годишњи дечак из Вирџиније, САД, написао о новој књизи Учи од Великог Учитеља. Рекао је да га је поучила неким стварима о којима раније није ништа знао. Објаснио је:

„Књига Учи од Великог Учитеља поучила ме је да волим Бога, да свима говорим о њему и да разговарам с њим у молитви. Такође ме је поучила да га молим за помоћ и заштиту. Сазнао сам да ће свако ко воли Бога и чини оно што он тражи бити у Рају.

„Ова књига је пуно утицала на мене. Имао сам обичај да лажем, међутим, када сам почео да је читам, престао сам то да чиним. Ствари које сам научио пробудиле су у мени жељу да прочитам и друге књиге попут ње. Желео бих да читам и сазнам више о Богу.“

Вероватно ћете и ви имати исто мишљење када прочитате ову лепо илустровану књигу од 256 страна, која је истог формата као и овај часопис. И ви можете уживати у читању поглавља као што су: „Исус нас поучава како да се молимо“, „Поука о доброти“, „Како можеш бити срећан“, „Зашто није лепо да лажемо“. Књигу можете наручити тако што ћете попунити пропратни купон и послати га на наведену адресу или на одговарајућу адресу с 5. стране овог часописа.

□ Без икакве обавезе, желим да добијем књигу Учи од Великог Учитеља.

□ Молим вас да ступите са мном у контакт ради бесплатног кућног библијског студија.

[Слика на 32. страни]

Књига пружа поуку о лагању