Пређи на садржај

Пређи на садржај

Од наших читалаца

Од наших читалаца

Од наших читалаца

Божје име Серија чланака под насловом „Шта значи познавати Бога по имену?“ (22. јануар 2004), једно је од најлепших и најдубљих разматрања о Божјем имену које сам прочитала откад сам 1973. постала хришћанка. Упечатљива насловна страна и композиција текста, као и изузетно логично излагање чине ове чланке ремек-делом. Браво!

Д. Л., Сједињене Државе

Недавно сам почела да служим као пуновремени проповедник и отада имам много приснији однос с Јеховом. Зато су ми чланци о Божјем имену били веома занимљиви. У оквиру под насловом „Бог нас познаје по имену“ наведено је да иако на земљи има много људи, Бог брине за сваког појединца. То ме је додатно мотивисало да више учим о Јехови и да поступам у складу с његовом вољом.

М. Џ., Јапан

Сматрам да су чланци поучни, опсежни, добро припремљени и написани на врло занимљив и привлачан начин. Осим тога, веома је лепо видети 39 начина писања имена Јехова на првих неколико страна. Ови чланци доносе признање и славу Јеховином имену и сигурно ће се свидети искреним људима.

Џ. Д. М., Сједињене Државе

Вера једног научника Животна прича под насловом „Зашто верујем Библији — искуство нуклеарног физичара“ (22. јануар 2004), коју је испричао Алтон Вилијамс, оставила је на мене дубок утисак. На темељу логичних чињеница, и ја сам пре шест година развила веру у библијске истине. Сада могу да кажем и да их волим. Искуства попут овог јачају моју веру. Захвална сам Јехови зато што пружа доказе који могу задовољити сваког појединца.

Е. Л., Мађарска

Афрички цветови Желим да изразим захвалност за чланак „Чудо у Намакваланду“ (22. јануар 2004). Право је уживање видети разнолико цвеће које нам је Јехова подарио. Док сам читала овај чланак, сетила сам се речи псалмисте Давида: „Дивна су сва дела твоја, добро зна то душа моја“ (Псалам 139:14).

А. К., Мексико

Домаћи задаци Ученица сам првог разреда средње школе и још одраније имам проблем с планирањем времена. У томе ми је помогао чланак „Млади питају... Како да нађем више времена за домаће задатке?“ (22. јануар 2004). Телевизију нисам много гледала, а и када сам то чинила, само сам прелазила с једног канала на други. Сада је уопште не гледам.

Р. О., Јапан

Ванредно се школујем и заиста морам бити дисциплинована да бих учила сваки дан. Захваљујући предлозима наведеним у чланку, имаћу више времена за домаће задатке.

З. Р., Сједињене Државе

Домаћи задаци су постали веома исцрпљујући. Понекад кад ми треба доста времена да их урадим, моји родитељи мисле да сам лењ. У ствари, задаци су или веома тешки или их има пуно. Хвала вам што сте нам показали како можемо наћи времена за домаће задатке и ефикасно га искористити.

Џ. С., Сједињене Државе

Овај чланак ми је пуно помогао. Предлози у поднаслову „Ефикасније користи време“ помогли су ми да побољшам навике учења.

Б. Л., Италија